GENERAL
Numar eShop
Parola
Welcome to SIG Air Handling
Romania » Română
Group Head Quarters
Group Head Quarters
Belgium
Belgium
Bulgaria
Bulgaria
France
France
Germany
Germany
Hungary
Hungary
Netherlands
Netherlands
Poland
Poland
Romania
Romania

SIG Air Handling este un furnizor important de produse de incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC).

SIG Air Handling este activ atat in Europa, cat si dincolo de granitele ei.

Avand avantajul combinatiei noastre unice de oameni, cunostinte, expertiza si tehnologie,

suntem un grup ce ofera in mod constant solutii HVAC de inalta calitate.

Tari si aliante

Puteti beneficia de produsele si serviciile SIG Air Handling oriunde in lume. In Belgia, Bulgaria, Franta, Ungaria, Olanda, Polonia, Romania, Spania, Turcia si Arabia Saudita avem propriile companii. In Brazilia si Irlanda avem distribuitori de top.


Obiectivele SIG Air Handling sunt extrem de ambitioase. Ne dorim sa avem o puternica prezenta geografica pe piata, peste tot acolo unde produsele si solutiile HVAC sunt dorite. Sa adaugam valoare operatiunilor desfasurate cu clientii, intr-o maniera profesionista, orientata catre servicii si rezolvarea problemelor.

SIG Air Handling ofera o gama sofisticata de produse si se bazeaza pe un personal extrem de dedicat si profesionist si distribuitori de top.

Istoric

In 1994 a fost infiintata in Olanda si Belgia ceea ce este acum combinatia actuala de tari, culturi , oameni, talente, puncte tari, creativitate, cunostinte, expertiza si tehnologie, unite prin companiile ce opereaza pe piata HVAC sub numele de Air Trade Centre International.

Piata noastra este Europa. Tarile din estul Europei sunt in prezent pietele cu cea mai mare crestere. Nu ezitam sa ne stabilim locatii si pe alte continente. 

Prin crestere autonoma grupul s-a dezvoltat foarte bine. In anul 2007 Air Trade Centre avea companii operationale in 12 tari si multe parteneriate strategice. Toti angajatii Air Trade Centre (>250) au ca obiectiv zilnic un nivel crescut al profesionalismului si competitivitatii.

Satisfactia clientilor

Copyright

Se caută informațiile cerute. Vă rugăm să așteptați...